Aspen benzine

Aspen benzine is beter voor mens, machine en milieu!

Bij Rijnen BV kunt u terecht voor de minder schadelijke benzine: Aspen 2 en Aspen 4. Deze benzine bevat minder schadelijke stoffen en is daarmee een goede keuze voor mens, machine en milieu.

Aspen 2 & Aspen 4

Aspen 2 en Aspen 4 zijn in eerste instantie ontwikkeld met het oog op de arbeidshygiëne, in samenwerking met professionele gebruikers. Aspen 2 en Aspen 4 bevatten over het geheel genomen geen van de volgende schadelijke stoffen: benzeen, aromaten, poly-aromaten of olefinen.

Aspen 2 is een schone alkylaatbenzine ontwikkeld voor tweetaktmotoren als kettingzagen, heggenscharen en bosmaaiers. De perfecte 2-takt mengsmering; beter voor mens, milieu en machine.

Aspen 4 is een schone alkylaatbenzine ontwikkeld voor viertaktmotoren als grasmaaiers, tuintractoren en aggregaten. Aspen 4 is schoner, blijft jarenlang houdbaar én is goed voor mens, milieu en machine.

Normale benzine bevat een honderdtal stoffen en Aspen alkylaatbenzine slechts een tiental. Dit zijn bovendien ook nog eens de minst schadelijke. Dat betekent dus dat de risico’s voor de gezondheid minimaal worden bij blootstelling aan benzinedampen en uitlaatgassen van Aspen Akylaatbenzine.

Aspen benzine is verkrijgbaar in 5, 25, 60 en 200 liter. Neem gerust eens vrijblijvend contact op met Rijnen BV voor de mogelijkheden.

Verkrijgbaarheid

Aspen benzine is verkrijgbaar in jerrycans van 5 liter, 25 liter en in vaten van 60 liter en 200 liter. Aspen 2 en Aspen 4 is bij Rijnen BV in Tilburg te verkrijgen.

Tankstation
Herastraat 55, 5047 TX Tilburg NL

Laat u adviseren door onze medewerkers

Wanneer u gebruik maakt van een verkeerd olieproduct kan dit grote schade en onkosten tot zijn gevolg hebben. Rijnen BV adviseert u dan ook vrijblijvend over de vele mogelijkheden van Aspen en andere producten zodat u altijd de juiste keuze kunt maken binnen uw situatie.