Traxx Diesel

Het ruime assortiment van familiebedrijf Rijnen BV bevat naast kolen en briketten ook vele soorten olieproducten zoals autodiesel, petroleum, smeermiddelen, Adblue, Aspen benzine en TRAXX diesel. TRAXX diesel is de nieuwe generatie diesel. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hiervoor terecht bij Rijnen BV. Deze diesel is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in de moderne dieselmotoren en voor bedrijven welke werken met een eigen tankinstallatie.

Het gebruik van TRAXX diesel brengt allerlei fijne voordelen met zich mee. Zo gaan dieselmotoren beter presteren, neemt het onderhoud sterkt af en wordt de kans op slijtage verkleind. TRAXX diesel bevat standaard een speciale bacteriebestrijder. Hierdoor wordt de kans op bacteriegroei en verstopte filters tot een absoluut minimum beperkt. Bovendien kunt u de brandstofkwaliteit steeds visueel controleren dankzij de unieke TRAXX controlevloeistof. Alleen maar voordelen voor u als gebruiker dus.

TRAXX Diesel biedt u de volgende voordelen:

  • Tot 5% brandstofbesparing.

  • Uitstekende preventieve bescherming tegen bacteriegroei.
  • Voldoet volledig aan de EN 590 norm.

  • Getest en goedgekeurd volgens internationale testmethodes.
  • Controleerbare kwaliteit.

Kort samengevat tonen deze voordelen aan dat TRAXX diesel de nieuwe generatie diesel is. Wanneer u gebruik maakt van een verkeerd product dan kan dit nare gevolgen hebben. Laat u vooraf dus goed informeren door een specialist over het gebruik van een vloeibare brandstof op locatie.

Heeft u vragen over dit product of bent u benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw situatie? Rijnen BV is u graag van dienst met een persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte op maat. Neem dus gerust eens contact op!