IBC huren

Voor uw opslagbehoeften biedt Rijnen BV de mogelijkheid om een IBC te huren. Een Intermediate Bulk Container (IBC) is ideaal voor het veilig opslaan en transporteren van diverse vloeistoffen en materialen. Deze containers zijn robuust en ontworpen voor herhaald gebruik, en beschikbaar in verschillende maten en materialen, waaronder kunststof en metaal.

Wilt u een IBC huren?

Een IBC huren om vloeistoffen in op te slaan

Een IBC huren is een uitstekende keuze voor het opslaan van diverse soorten vloeistoffen, waaronder olieproducten. Ook is het geschikt voor de opslag van bepaalde brandstoffen zoals petroleum type C. Onze IBC’s zijn geschikt voor veilige opslag en eenvoudige transportatie van deze materialen. Naast IBC’s voor olie, petroleum en andere materialen, bieden wij ook fuelboxen aan, een praktische oplossing voor het opslaan van benzine of diesel. Deze fuelboxen zijn een perfecte keuze voor locaties waar flexibiliteit en mobiliteit vereist is. Met een reeks aan maten en specificaties kunnen wij een oplossing bieden die perfect aansluit bij uw unieke behoeften.

ONTDEK DE VOORDELEN

Totale energieleverancier Hoge kwaliteitsproducten Scherpe prijzen
Dagelijkse levering door Nederland en Vlaamstalig België Vakkundig advies
Uitsluitend A-kwaliteit merken 100% natuurlijke materialen

  • Totale energieleverancier

  • Hoge kwaliteitsproducten

  • Scherpe prijzen

  • Dagelijkse levering door Nederland en Vlaamstalig België
  • Vakkundig advies

WIJ ZIJN O.A. OFFICIEEL DEALER VAN ONDERSTAANDE KWALITEITSMERKEN:

Neem contact met ons op om een container te huren

Met onze ervaring en uitgebreide assortiment zorgen wij ervoor dat u de juiste container voor uw doeleinden vindt. Neem contact op met onze deskundige medewerkers voor het huren van een IBC. Zij adviseren u over de beste opslagoplossingen voor uw specifieke behoeften. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het kopen van houtpellets, een duurzame brandstof voor uw verwarming.