Houtbriketten bestellen

Gemaakt van 100% schone houtvezel

Maak uw kachel of haard aan met een natuurlijke brandstof en kies voor houtbriketten. Houtbriketten staan garant voor schoon en zuinig stoken. Doordat de briketten zijn gemaakt van 100% schoon houtvezel is er een CO2-neutrale verbranding. Bij Rijnen BV kunt u gemakkelijk online briketten bestellen via de webshop. Wij leveren dagelijks door heel Nederland en Vlaamstalig België om uw bestelling veilig thuis te bezorgen.

Lange brandduur

Kenmerkend aan houtbriketten is de lange brandduur die ze bieden tegenover het reguliere haardhout. Deze briketten zijn gemakkelijk en snel te ontsteken met aanmaakblokjes. De houtbriketten die u bij ons kunt bestellen zijn schoon, droog en meteen te gebruiken, enkel geproduceerd uit kwalitatieve grondstoffen. Hierdoor kunt u een hoog rendement behalen van ca. 5 kWH/kg.

Online bestellen en leveren

Dagelijks rijden onze eigen chauffeurs door Nederland en Vlaamstalig België voor de levering aan huis. Wij zijn in het bezit van meerdere vrachtwagens waarmee we uw bestelling op locatie kunnen leveren. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw bestelling zorgvuldig wordt geleverd. Naast levering aan huis kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij Rijnen BV in Tilburg.

houtbriketten

De voordelen van bestellen bij Rijnen BV:

100% schone houtvezel en CO2-neutrale verbranding Scherpe prijzen
Uitsluitend houtbriketten geproduceerd uit kwalitatieve grondstoffen

  • Gemaakt van 100% natuurlijke materialen
  • Uitsluitend A-kwaliteit merken; Badger, Vita Holz & Plospan
  • Scherpe prijzen
  • Milieuvriendelijke en CO2-neutrale brandstof