Kolen en briketten kopen

Kolen en briketten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs online bestellen

Kolen en briketten, zoals bruinkoolbriketten, zijn ideale brandstoffen om te kopen voor constante warmte. Kolen en briketten zijn geschikt voor een kachel, open haard, ketel, oven, vuurkorf of stoomtrein. Rijnen BV biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten kolen en briketten. U kunt gemakkelijk online een bestelling plaatsen via onze website. Wij leveren dagelijks bestellingen door Nederland en Vlaamstalig België.

Kolen kopen

Kolen zijn fossiele brandstoffen die bestaan uit plantenresten. Het proces voor het ontstaan van kolen kost miljoenen jaren, daarom betreft het een fossiele brandstof. Kolen bieden een constante warmte waardoor u geen warmtepiek ervaart. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten kolen: Super Antraciet-kolen, Starcite-kolen, Cokes, Futurex-kolen, Loc-kolen, smeedkolen en vlamkolen. Afhankelijk van de soort ketel, oven of kachel waarvoor u de kolen wilt gebruiken, kunt u een soort kiezen.

Onze kolen zijn per zak of pallet te bestellen.

Briketten kopen

Een briket is een geperste vaste brandstof in de vorm van een kleine baksteen. Briketten, waaronder bruinkoolbriketten, blijven langer gloeien dan kolen en zijn hierdoor erg populair om te kopen, bijvoorbeeld om een kachel langere tijd te laten branden. Wij hebben heeft verschillende soorten briketten in het assortiment die u kunt kopen: RUF-briketten, Pini-Kay-briketten, ronde briketten en bruinkoolbriketten. Wilt u liever vloeibare brandstoffen kopen? Ook dit is mogelijk.

Onze briketten kunt u kopen per pallet. Bent u nog niet bekend met briketten en wilt u deze uitproberen? Wij bieden een proefpakket aan waarmee u zelf de ervaring van briketten kunt beleven.

A-kwaliteit producten

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten tegen een scherpe prijs. Wij zijn sinds 1919 actief als kolenhandelaar, maar we verkopen ook andere producten waaronder houtpellets. Ook deze pellets leveren we graag in bulk op locatie. Met onze jarenlange ervaring bieden wij een uitstekende service en staat de klant altijd op nummer 1. Bekijk gerust alle producten in ons assortiment.

Bestel uw kolen en briketten bij ons

Wilt u kolen, bruinkoolbriketten of andere briketten kopen? Dit doet u in onze webshop. Dagelijks rijden onze eigen chauffeurs door heel Nederland en Vlaamstalig België voor de levering van kolen en briketten aan huis. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw bestelling zorgvuldig wordt geleverd. Naast levering aan huis kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij onze locatie in Tilburg. Wacht dus niet langer en bestel uw producten online.

De voordelen van kolen en briketten bestellen bij Rijnen BV:

  • Topkwaliteit kolen en briketten

  • Ruim assortiment met diverse soorten

  • Scherpe prijzen

  • Dagelijkse levering in Nederland en Vlaamstalig België