HVO100-diesel inkopen

HVO100-diesel inkopen doet u bij Rijnen BV. HVO staat voor ‘Hydrotreated Vegetable Oil’. Het getal 100 wil zeggen dat het gaat om een 100% duurzame dieselbrandstof, waarbij geen fossiele brandstoffen worden vermengd. HVO100 is dus een volledig fossielvrije brandstof! HVO100 is geschikt voor ieder dieselvoertuig wat voldoet aan de EN15940 norm.

De voordelen van HVO100-diesel inkopen

Wanneer u kiest voor het inkopen van HVO100-diesel, investeert u in een brandstof die niet alleen duurzamer is, maar ook helpt bij het aanzienlijk verminderen van uw CO2-uitstoot. Deze vloeibare brandstof, gemaakt van hernieuwbare bronnen zoals plantaardige oliën, levert een hoogwaardige prestatie die vergelijkbaar is met traditionele diesel. HVO100 zorgt voor een CO2-reductie tot wel 90% en een lagere uitstoot van schadelijke emissies zoals fijnstof, koolwaterstof, stikstofoxiden, koolmonoxide en PAK’s. Dat is beter voor de luchtkwaliteit en beter voor de dieselmotor zodat de filters en injectoren langer schoon blijven.

HVO20, 40, 60 & 80

U kunt niet alleen 100% fossielvrije HVO100-diesel bij ons inkopen, maar ook andere HVO-brandstoffen. Deze HVO-brandstoffen zijn gemengd met fossiele brandstoffen. De mengverhoudingen worden als volgt aangeduid: HVO20; wat inhoud dat de brandstof bestaat uit 20% HVO en 80% fossiele diesel. Zo zijn er ook nog HVO-diesels met een hogere concentratie HVO: HVO40, HVO60 en HVO80. Naast de HVO-brandstoffen bieden wij ook de milieubewuste Green Power Plus-brandstof aan.

Bestel uw milieuvriendelijke brandstof bij ons

Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te ondersteunen met uw keuze als u HVO80-, HVO60-, HVO60-, HVO20- of HVO100-diesel wilt inkopen. Naast een specialist in brandstof zijn we ook een leverancier van houtpellets, een ideale en duurzame oplossing voor uw verwarmingsbehoeften. Neem contact met ons op om uw producten te bestellen.