Eni smeermiddelen

Hoogwaardige smeermiddelen voor de auto-, agri-, industriële- & maritieme sector

Sinds 2022 is Rijnen BV officieel partner van het internationaal gerenommeerd merk Eni, voorheen bekend als AGIP. Eni is al op de markt sinds 1953 en heeft inmiddels ca. 32.000 werknemers verspreid over 69 landen.

Eni is altijd betrokken geweest bij het onderzoek en de productie van hoogwaardige smeermiddelen voor alle soorten motoren. Dankzij de jarenlange ervaring en  voortdurende contact met klanten over de hele wereld, zijn de producten van Eni een benchmark geworden voor alle motoren en toepassingen.

De smeermiddelen in het Eni-assortiment zijn samengesteld om te voldoen aan de verschillende smeerbehoeften van alle soorten voertuigen die door fabrikanten worden geproduceerd. Het continue onderzoek en de ontwikkeling van Eni zorgt voor voortdurende updates van het assortiment om producten te garanderen die in overeenstemming zijn met de steeds strenger wordende specificaties van fabrikanten, lage SAPS-formuleringsbehoeften en een toegenomen zoektocht naar een lager brandstofverbruik.

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van Eni smeermiddelen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op!

Weet je niet welk smeermiddel je nodig hebt?