Online briketten bestellen

U kunt gemakkelijk en snel briketten bestellen via onze webshop

Bent u op zoek naar een lang gloeiende brandstof? Briketten zijn erg populair om een kachel voor een lange tijd te laten branden. Met briketten is het geen probleem om de kachel voor heel de nacht warm te houden. Rijnen BV biedt een ruim assortiment aan verschillende soorten kolen en briketten. U kunt gemakkelijk online bestellen via de webshop. Wij leveren dagelijks bestellingen door Nederland en Vlaamstalig België.

Wat zijn briketten?

Briketten zien eruit als kleine bakstenen. Het is een geperste brandstof die bekend staat om het lang blijven gloeien. Ze blijven bijvoorbeeld langer branden en gloeien dan haardhout en kolen.

Briketten bestellen?

Via onze webshop kunt u eenvoudig en snel verschillende soorten briketten bestellen. Wilt u graag meer informatie over de verschillende soorten briketten? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Assortiment

Rijnen BV biedt diverse soorten briketten aan in het assortiment.

  • RUF briketten: bieden veel warmte en gloeien lang na, geperst uit naaldhout, beukenhout en eikenhout.
  • Pini-Kay briketten: worden gemaakt van harde houtsoorten zoals eikenhout en beukenhout en bieden een 100% schone verbranding.
  • Ronde briketten: Hoogwaardige cilindervormige briketten die zijn gemaakt van schoon houtzaagsel. Ze worden gekenmerkt door hoge calorische waarde en stevige en handige verpakking.
  • Bruinkool briketten: Lange brandduur (tot zelfs een hele nacht lang) en kan gebruik worden in combinatie met haardhout.