Bulkleveringen hout en houtpellets

Rijnen BV levert uw bulkbestelling op locatie

Rijnen BV is uw partner als het gaat om grote en kleinere bestellingen haardhout en houtpellets. Met ons eigen wagenpark en gekwalificeerd personeel kunnen wij een uitstekende service bieden wat betreft kwalitatieve producten en een zorgvuldige levering.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Voor bulkleveringen kunt u het beste contact met ons opnemen zodat er meteen goede afspraken gemaakt kunnen worden wat betreft de levering. Onze medewerkers plannen graag met u een afspraak in. Neem vrijblijvend contact met ons op via: 013 542 22 84

Vervolgens komen wij op de afgesproken datum en tijd de bestelling bij u bezorgen. Onze ervaren chauffeurs rijden dagelijks door heel Nederland en Vlaamstalig België en zorgen ervoor dat uw bestelling zorgvuldig wordt geleverd.

bulk levering

Bulklevering houtpellets

De bulklevering houtpellets worden naar wens in uw opslag geblazen door onze eigen bulkwagen.
Mocht tijdens de levering blijken dat u meer besteld heeft dan dat er past in uw opslag, dan nemen wij de overige houtpellets kosteloos mee terug. U betaalt alleen voor de houtpellets die wij geleverd hebben.

Bulklevering haardhout

Wij zijn in het bezit van meerdere vrachtwagens waarmee we uw bulkbestelling haardhout kunnen leveren. Wij leveren op locatie in Nederland en Vlaamstalig België.

Bestel direct uw houtpellets en haardhout

Klik hier voor ons assortiment houtpellets en ons assortiment haardhout.