Bulklevering van hout en houtpellets

Wij leveren uw bulkbestelling op locatie

Rijnen BV is uw partner als het gaat om kleine bestellingen en bulklevering van haardhout en houtpellets. Met ons eigen wagenpark en gekwalificeerd personeel bieden wij een uitstekende service en een zorgvuldige levering van kwalitatieve houtpellets op locatie.

Bulklevering van houtpellets


De bulklevering van houtpellets verzorgen wij met onze eigen bulkwagen. Voor de levering van houtpellets op locatie hanteren wij een flexibele aanpak. Indien u meer besteld heeft dan dat er past in uw opslag, nemen wij de overige houtpellets kosteloos mee terug. U betaalt alleen voor de geleverde houtpellets. Houtpellets zijn een duurzame en milieuvriendelijke brandstof, geschikt voor diverse toepassingen. Wij bieden houtpellets van Badger, Vita Holz en Plospan.

bulk levering

Bulklevering van haardhout


Wij beschikken over meerdere vrachtwagens om uw bulkbestelling met haardhout te leveren op locatie in Nederland en Vlaamstalig België. Ons assortiment haardhout omvat zacht haardhout, hard haardhout en aanmaakhout van eikenhout en berkenhout.

Neem contact met ons op voor de levering


Houtpellets kopen in kleine en grote hoeveelheden doet u bij ons. We hebben een ruim assortiment met verschillende merken. Voor bulkleveringen kunt u het beste contact met ons opnemen voor een vlotte afhandeling. Onze medewerkers plannen graag met u een afspraak in. Neem vrijblijvend contact met ons op via 013 542 22 84. Wij bezorgen uw bestelling op de afgesproken datum en tijd. Onze ervaren chauffeurs rijden door heel Nederland en Vlaamstalig België en zorgen voor een zorgvuldige levering van de houtpellets en het haardhout op locatie. In onze webshop koopt u ook eenvoudig andere producten, zoals olieproducten, die we snel bij u bezorgen.

Bestel direct uw houtpellets en haardhout

Klik hier voor ons assortiment houtpellets en ons assortiment haardhout.