Haardhout online bestellen

Haardhout online bestellen

Zacht- en hard haardhout voor het stoken van uw houtkachel

Zacht- en hard haardhout voor het stoken van uw houtkachel

Berkenhout
Berkenhout

Door op de juiste wijze te stoken heeft u zo lang mogelijk plezier van uw haardhout. Om het beste rendement uit het hout te halen bieden wij zacht en harde houtsoorten aan. Wij raden aan om uw kachel aan te maken met aanmaakhout en zacht hout zoals berkenhout. Berkenhout is een geschikte houtsoort om uw kachel mee aan te maken. Het voordeel van berkenhout is dat het veel warmte afgeeft.

Online bestellen en leveren

Dagelijks rijden onze eigen chauffeurs door Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) voor de levering van haardhout aan huis. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 8 werkdagen te leveren. Bij het bestellen kunt u een voorkeur aangeven op welke dag u de bestelling geleverd wilt hebben. Een dag voordat wij komen leveren nemen wij contact met u op over de exacte levertijd van uw bestelling.

U kunt bij ons ook terecht voor een bulklevering haardhout. Wij zijn in het bezit van meerdere vrachtwagens waarmee we uw bestelling op locatie kunnen leveren in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw bestelling zorgvuldig wordt geleverd. Naast levering aan huis kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij Rijnen BV in Tilburg.

Haardhout

De voordelen van haardhout bestellen bij Rijnen BV:

Ruim assortiment aan aanmaakhout, zacht- en hard hout Voor particulieren en bedrijven
Scherpe prijzen Dagelijkse levering in Nederland en Vlaamstalig België

  • Gemaakt van 100% natuurlijke materialen
  • Uitsluitend A-kwaliteit merken; Badger, Vita Holz & Plospan
  • Scherpe prijzen
  • Milieuvriendelijke en CO2-neutrale brandstof