Online houtpellets kopen

De hoogste kwaliteit houtpellets voor een scherpe prijs

BADGER

Wij zijn de exclusieve leverancier van Badger Houtpellets. Deze A-kwaliteit houtpellets zijn gemaakt van vrijwel 100% naaldhout. Hierdoor hebben ze een hoge verbrandingswaarde en een laag asgehalte. Deze worden gemaakt in België van grondstoffen afkomstig uit lokale, duurzaam beheerde, bossen.

VITA HOLZ

Rijnen BV is de exclusieve leverancier van Vita Holz. Deze houtpellets bestaan vrijwel uitsluitend uit zaagselproducten van 100% naaldhout.

De bouwstoffen zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Duitsland.

PLOSPAN

Deze houtpellets zijn gemaakt van schoon houtafval afkomstig uit de lokale houtverwerkende industrie.

Plospan houtpellets zijn gemaakt van een mix van 70% loofhout en 30% naaldhout, hierdoor ontstaat er een rustig vlambeeld.

Houtpellets kopen als milieuvriendelijke brandstof

Houtpellets zijn kleine ronde staafjes gemaakt van 100% natuurlijk houtafval afkomstig uit zagerijen en de bosbouw. De structuur is ideaal voor verbranding en daarom zijn houtpellets een milieuvriendelijke brandstof om te kopen. Voor de productie van houtpellets wordt geen extra bos gekapt en de grondstoffen bevatten geen schadelijke stoffen, zoals lijmresten. Er worden voortdurend controles uitgevoerd bij het produceren om de kwaliteit te waarborgen. Daarnaast zijn houtpellets zijn CO2-neutraal. Hiermee wordt bedoeld dat er bij de verbranding net zoveel CO2 vrijkomt als de boom gedurende zijn groei heeft opgenomen uit het milieu. U maakt dus een goede keuze door deze duurzame houtpellets te kopen.

Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit tegen een scherpe prijs. Hiervoor werken wij met de merken Badger, Vita Holz en Plospan. Ons ruime assortiment biedt keuze uit verschillende merken en hoeveelheden. Zo bestelt u per zak (10 – 15 kg), big bag (900 kg), pellet (780 – 990 kg) of bulklevering (tot 26.000 kg).

Bestel uw producten in onze webshop

Houtpellets kopen doet u eenvoudig bij ons. Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering, rechtstreeks bij u thuis of op uw bedrijfslocatie. Mocht tijdens de levering blijken dat u meer besteld heeft dan dat er past in uw opslag, dan nemen wij de overige houtpellets kosteloos mee terug. U betaalt alleen voor het aantal dat wij geleverd hebben. Naast levering aan huis kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen bij onze locatie in Tilburg. Als energieleverancier hebben we al meer dan 100 jaar ervaring en staat service voor de klant op nummer één. Onze diensten bestrijken heel Nederland en Vlaamstalig België, waarbij we streven naar uw volledige tevredenheid en gemak. Naast houtpellets hebben we een uitgebreid assortiment aan andere producten die eenvoudig online te kopen zijn, zoals smeermiddelen en -vetten van topmerken. Deze producten zijn ideaal voor het onderhoud van uw machines en zorgen voor een langere levensduur en betere prestaties. Dit geldt ook voor onze hoogwaardige olieproducten. Plaats dus snel uw bestelling.

De voordelen van online kopen bij Rijnen BV:

Gemaakt van 100% natuurlijke materialen Uitsluitend A-kwaliteit merken; Badger, Vita Holz & Plospan Scherpe prijzen Milieuvriendelijke en CO2-neutrale brandstof

  • Gemaakt van 100% natuurlijke materialen
  • Uitsluitend A-kwaliteit merken; Badger, Vita Holz & Plospan
  • Scherpe prijzen
  • Milieuvriendelijke en CO2-neutrale brandstof