Hout en houtpellets

Hout en houtpellets

Online bestellen bij Rijnen BV

Online bestellen bij Rijnen BV

Houtpellets

Houtpellets, een duurzame en milieuvriendelijke brandstof. Of het nu gaat om het verwarmen van uw huis, kantoorpand, een gemeenschappelijke ruimte of in de industrie, houtpellets zijn een zeer geschikte energiebron. Wij bieden een ruim assortiment met houtpellets van de bekende merken: Badger, Vita Holz en Plospan.

Houtbriketten

Maak uw kachel of haard aan met een natuurlijke brandstof en kies voor houtbriketten. Houtbriketten staan garant voor schoon en zuinig stoken. Doordat de briketten zijn gemaakt van 100% schoon houtvezel is er een CO2-neutrale verbranding.

Bulklevering

Rijnen BV is uw partner als het gaat om grote bestellingen haardhout en houtpellets. Met ons eigen wagenpark en gekwalificeerd personeel kunnen wij een uitstekende service bieden wat betreft kwalitatieve producten en een zorgvuldige levering. Wilt u een grote bestelling houtpellets of haardhout plaatsen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u vragen over onze producten, online bestellen of de geschikte brandstof voor het aanmaken van uw kachel. Neem vrijblijvend contact met ons op via: 013 542 22 84